Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Smarthus

bildeSmarthuset kan hjelpe deg med å kutte kostnader og miljøpåvirkning.

Hva er et smarthus?

Et smarthus er, som navnet tilsier, et intelligent hus. Smarthuset kan hjelpe deg med å kutte kostnader og miljøpåvirkning. Du får en jevn temperatur i boligen ved bruk av smartvarmestyring, og om du styrer varmen i minst tre av husets rom, kan du få ENOVA-støtte.

Skreddersy din bolig

Du kan enkelt skape egne lysscenarier for den beste lyssettingen som du ønsker. Automatisk solskjerming etter vær-, vind og lysforhold.

Huset kan selv forstå når du skal ha lys og varme. Du kan også styre dette fra mobil. Alarmer kan sendes til deg eller andre om du ønsker det. Vi kan blant annet tilby smarthusløsninger fra Sensio.

Et smarthus gir deg ekstra sikkerhet

Du kan fjernstyre huset ditt fra en app på telefonen, som gir deg ekstra sikkerhet. Istedet for å lure på om du skrudde av kaffetrakteren eller komfyren kan du skru av alle elektriske artikler selv etter du har reist avgårde.

Alt innen strøm

Gecom AS leverer alt innen sterk- og svakstrøm. Med vår lange erfaring leverer vi kvalitet til det beste for kunden. Alt det går strøm eller signal i, kan vi levere.

Vi kan utføre en hel rekke tjenester:

Vi holder til i Horten, men dekker hele nordre Vestfold og Buskerud.

Ta kontakt med oss i Gecom AS for gratis befaring eller andre spørsmål om smarthus.

Share on Facebook

Logg inn