Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Adgangskontroll

bildeGecom AS leverer skreddersydde sikkerhetsløsninger for din bedrift. Vi utfører hele jobben fra prosjektering til installasjon av adgangskontroll-anlegg i alle størrelser.

Et adgangskort sikrer at du har full kontroll på hvem som kan komme inn og ut av bygningen, og hindrer uønskede i å entre dine lokaler. Adgangskontroll beskytter eiendom, informasjon og liv. Det gjør at du også kan beskytte ansatte gjennom å begrense adgang til potensielt farlige områder som laboratorier, usikrede lokaler, fabrikker og lignende.

Vi skreddersyr løsningen for din bedrift

Vi tilbyr også avanserte heisstyringsløsninger som en del av adgangskontrollen. Anlegget kan integreres i alarmanleggene når det kommer til av- og påslag, grafisk fremstilling med mer. Vi anskaffer også alt av tilbehør som printere, adgangskort, tags, kortholdere og jojo slik at de riktige besøkende kan enkelt og problemfritt entre bygget.

Vi kan tilby en rekke sikkerhetsløsninger for deg og din bedrift, og har lang kompetanse for både vedlikehold og drift.

Alt innen sterk- og svakstrøm

Gecom AS leverer alt innen sterk- og svakstrøm. Alt det går strøm eller signal i, kan vi levere.

Et utvalg tjenester vi kan utføre:

Vi holder til i Horten, men dekker hele nordre Vestfold og Buskerud.

Ta kontakt med oss i Gecom AS for gratis befaring eller andre spørsmål om adgangskontroll.

Share on Facebook

Logg inn